Bericht versturen
Guangzhou Damin Auto Parts Trade Co., Ltd.

Co. van de de Delenhandel van Guangzhoudamin Auto, Ltd.

Thuis

Guangzhou Damin Auto Parts Trade Co., Ltd.

Certificaten
CHINA Guangzhou Damin Auto Parts Trade Co., Ltd. certificaten
CHINA Guangzhou Damin Auto Parts Trade Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Uw Producten kijkt fijn en hoog - kwaliteit ook en zullen uw bedrijf contacteren om Meer volgende tijd te kopen

—— Jemal

Dank u voor uw hulp. Zal zich verheugt op het kopen van de Volgende Time.The-Producten is hoog - kwaliteit.

—— Rick

Hallo Zoe Thank u voor uw hulp. Het product is groot. Ik zal meer punten volgende tijd kopen.

—— Lyamine

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Damin Auto Parts Trade Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Guangzhou Damin Auto Parts Trade Co., Ltd. Guangzhou Damin Auto Parts Trade Co., Ltd. Guangzhou Damin Auto Parts Trade Co., Ltd. Guangzhou Damin Auto Parts Trade Co., Ltd. Guangzhou Damin Auto Parts Trade Co., Ltd. Guangzhou Damin Auto Parts Trade Co., Ltd. Guangzhou Damin Auto Parts Trade Co., Ltd.
2018 Automechanika Shanghai Modellen Modellen 2017 Automechanika Shanghai 2018 Doubai 2018 AAG
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Oorsprong Pards; De Echte Delen van Isuzu; Beste de Waardedelen van Isuzu
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 7800000-8550000
Opgericht Jaar : 1990
Export pct : 70% - 80%

Co. van de de Delenhandel van Guangzhoudamin werd Auto, Ltd opgericht in 1990, dat groepsbedrijven belast met ISUZU-VOERTUIGvervangstukken en industriële machanical 30 jaar is. Onze die headquarteris in de Nieuwe Auto de Delenmarkt van Cuangcong wordt gevestigd, No113-het Noordenweg Baiyun, Baiyun-District, Guangzhou-Stad, de Provincie van Guangdong, China.It is 100 meters vanaf Lijn No.3 van de Guangzhou-Metro Post.

 

Bedrijven die de „geconcentreerde Kwaliteit aanhangen -“, „Op dienstverlening gerichte“ bedrijfsfilosofie. Na jaren constante inspanningen en sterke klanten van de steunvorm over de hele wereld, heeft het bedrijf regelmatig een reeks van het onderzoek van het groepsbedrijf en ontwikkeling, productie ontwikkeld, gevestigd, de invoer en de uitvoer hebben de zaken model.which van de handelsintegratie 10 takken omvatten een Financieel Centrum bezeten, bezitten een Logistiekcentrum, a-een groothandelaarscentrum en Op de markt brengend Centrum vier, onder een aantal die bedrijven in het Bedrijf van Guangzhou, van Foshan worden gevestigd en Hongkong.Our-beroemde Merken zoals '' DAKING“, '' SYRINGA“. ‚INULA‘ „KINUGAWA“ en enz. Wij zijn de biggetsverdeler voor de ECHTE Delen van ISUZU, BESTE VALUE van ISUZU DELEN en andere OEM delen in China. In de loop van de jaren, zijn de Bedrijven genoemd als „Guangzhou-Contract en betrouwbare ondernemings“ „de belastingbetaler van de belastingkredietrang A“ door bevoegde diensten en ontvangen een verscheidenheid van eretitels.

 

Het bedrijf is geëngageerd geweest om de veranderingen in de industrie te begrijpen, om de hoge producten van kostenprestaties voor klanten te verstrekken, had geïnvesteerd in een aantal fabriek aan koppelingsvliegwiel, bracht de waterpomp het front in de industrie ertoe, om de kwaliteit van producten van de productie te verzekeren, en de verhoging van producten kan aan de behoeften van klanten in Europees en Anerican nodels voldoen op basis van het bestaan.
Zelf - het bezeten merk van bedrijf " INULA „en „SYRINGA heeft“ de gunst van klant gewonnen, die wij vele jaren in werking hebben gesteld. In 2017, bereikte het bedrijf in de lijn met nationale het „Riem en Weg“ beleid, een strategische samenwerkingsverhouding met het internationale merk „OORSPRONG PARDS“
Het globale agentschap hebben van Chinese productie, verkregen en het bedrijf embraked op de weg van globalisering gelaten

 

Wij zijn er stellig van overtuigd zijn dat " Geconcentreerde Kwaliteit -, Op dienstverlening gericht " is de basis voor wederzijdse samenwerking. Het bedrijf is geëngageerd aan het voorzien van klanten van rendabele producten, verheugen wij ons op het buliding van een verhouding op lange termijn met u.

 

CHINA Guangzhou Damin Auto Parts Trade Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Contactgegevens
Guangzhou Damin Auto Parts Trade Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Tina Zhang

Tel.: 0086-15989247326/13923099615

Fax: 86-20-86394960

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)